Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allround Agrarisch Medewerker/Teeltspecialist

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround Agrarisch Medewerker/Teeltspecialist in Klazienaveen? Hospers Flora is dan naar jou op zoek. De vacature van Oogstmedewerker is beschikbaar per 02-06-2024 tot en met 01-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Oogstmedewerker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround Agrarisch Medewerker/Teeltspecialist? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Allround Agrarisch Medewerker/Teeltspecialist Hospers Flora 02-06-2024

Andere vacatures