Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allround Operator Production

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround Operator Production in Klazienaveen? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Ndo Operator is beschikbaar per 01-04-2024 tot en met 31-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Ndo Operator
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 4200
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround Operator Production? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mark.wubs@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Allround Operator Production Pro Industry 01-04-2024

Andere vacatures