Search
Close this search box.

Vacature Allround schilder projecten (Regio Emmen)

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround schilder projecten (Regio Emmen) in Klazienaveen? Werfum is dan naar jou op zoek. De vacature van Schilder is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schilder
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2750 – 3750
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround schilder projecten (Regio Emmen)? Je kunt contact opnemen met Chiel Huisjes op het telefoonnummer 651772648 of per e-mail via chiel.huisjes@werfum.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Allround schilder projecten (Regio Emmen) Werfum 07-06-2024

Andere vacatures