Search
Close this search box.

Vacature Assemblage/Productie Medewerker

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assemblage/Productie Medewerker in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Assemblagemedewerker Metaal is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assemblagemedewerker Metaal
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 2600
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assemblage/Productie Medewerker? Je kunt contact opnemen met Lynn Kramer Lynn Kramer op het telefoonnummer Lynn Kramer of per e-mail via lynn.kramer@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Assemblage/Productie Medewerker Olympia 01-05-2024

Andere vacatures