Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada in Klazienaveen? HuizingHarvest is dan naar jou op zoek. De vacature van Bedrijfsleider Tuinbouw is beschikbaar per 30-10-2023 tot en met 29-12-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bedrijfsleider Tuinbouw
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada HuizingHarvest 30-10-2023

Andere vacatures