Search
Close this search box.

Vacature Assistent Monteur / Monteur

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent Monteur / Monteur in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Elektrische Installaties Gebouwen is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Elektrische Installaties Gebouwen
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3663 – 3663
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent Monteur / Monteur? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer Anne-Lou Riemersma of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Assistent Monteur / Monteur Olympia 03-06-2024

Andere vacatures