Search
Close this search box.

Vacature Behandelfunctionaris Belastingdienst Emmen (banenafspraak, wajong)

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Behandelfunctionaris Belastingdienst Emmen (banenafspraak, wajong) in Klazienaveen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Medisch-administratief Medewerker is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medisch-administratief Medewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 16 – 16
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Behandelfunctionaris Belastingdienst Emmen (banenafspraak, wajong)? Je kunt contact opnemen met Christine Venema Christine Venema op het telefoonnummer 06-20538471 of per e-mail via participatienoordoost@randstadrisesmart.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Behandelfunctionaris Belastingdienst Emmen (banenafspraak, wajong) Randstad 27-05-2024

Andere vacatures