Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Beleidsmedewerker Beheer Openbare Ruimte

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Beleidsmedewerker Beheer Openbare Ruimte in Klazienaveen? Gemeente Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5997 – 5997
Uren p/w 28 – 32
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Beleidsmedewerker Beheer Openbare Ruimte? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Beleidsmedewerker Beheer Openbare Ruimte Gemeente Emmen 29-05-2024

Andere vacatures