Search
Close this search box.

Vacature CNC Frezer Metaaltechniek

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als CNC Frezer Metaaltechniek in Klazienaveen? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Frezer is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Frezer
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van CNC Frezer Metaaltechniek? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. CNC Frezer Metaaltechniek WR.nl Solliciteren 30-05-2024

Andere vacatures