Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Cost Engineer/Cost calculator

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Cost Engineer/Cost calculator in Klazienaveen? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Cost Engineer is beschikbaar per 15-5-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cost Engineer
Branche Industrie, Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3400 – 3900
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Cost Engineer/Cost calculator? Je kunt contact opnemen met Kees Damhof op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via k.damhof@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Cost Engineer/Cost calculator Headhuntersteam 15-05-2024

Andere vacatures