Search
Close this search box.

Vacature Expeditiemedewerker

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Expeditiemedewerker in Klazienaveen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Expeditiemedewerker is beschikbaar per 01-01-2024 tot en met 01-03-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Expeditiemedewerker
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Expeditiemedewerker? Je kunt contact opnemen met Cindy Doldersum & Esmeralda Bos op het telefoonnummer 06-10920140 of per e-mail via randstaddrenthe@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Expeditiemedewerker Randstad 01-01-2024

Andere vacatures