Search
Close this search box.

Vacature Financieel controller

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel controller in Klazienaveen? Aareon is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Administrateur is beschikbaar per 11-12-2023 tot en met 08-02-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Administrateur
Branche ICT, Makelaardij/Vastgoed
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 4000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel controller? Je kunt contact opnemen met Juliette Westerdijk op het telefoonnummer 088-2420242 of per e-mail via vacature@aareon.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Financieel controller Aareon 11-12-2023

Andere vacatures