Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Functioneel Beheerder Sociaal Domein

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Functioneel Beheerder Sociaal Domein in Klazienaveen? Gemeente Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Functioneel Beheerder is beschikbaar per 17-04-2024 tot en met 16-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Functioneel Beheerder
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4752 – 4752
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Functioneel Beheerder Sociaal Domein? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Functioneel Beheerder Sociaal Domein Gemeente Emmen 17-04-2024

Andere vacatures