Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het bouwen van een kantoorruimte en 10 appartementen aan Brugstraat 1/Van Echtenskanaal NZ 130-130 C te Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres BrugstraatVan Echtenskanaal NZ in KlazienaveenKlazienaveen, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het bouwen van een kantoorruimte en 10 appartementen aan Brugstraat 1/Van Echtenskanaal NZ 130-130 C te Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen (de datum van ontvangst van de aanvraag is eerst genoemd):KLAZIENAVEEN 18 januari 2023, Brugstraat 1/Van Echtenskanaal NZ 130-130 C, het bouwen van een kantoorruimte en 10 appartementen (15246-2023)U kunt geen bezwaar maken tegen de ingekomen aanvraag.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen