Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het wijzigen van een verleende vergunning voor het bouwen van een bedrijfspand aan Saffraan 36 te Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Saffraan in Klazienaveen, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het wijzigen van een verleende vergunning voor het bouwen van een bedrijfspand aan Saffraan 36 te Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvragen voor omgevingsvergunningen ontvangen (de datum van ontvangst van de aanvraag is eerst genoemd):KLAZIENAVEEN 30 mei 2023, Saffraan 36, het wijzigen van een verleende vergunning voor het bouwen van een bedrijfspand (172036-2023)U kunt geen bezwaar maken tegen de ingekomen aanvragen.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen