Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Gantel 37, Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Gantel 37, Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het plan voorziet in de bouw en exploitatie van een biovergistingsinstallatie en warmtekrachtkoppelingsinstallatie op de locatie Gantel 37, Klazienaveen, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie AE, nummer 801.Op 27 januari 2022 heeft de gemeenteraad van Emmen een ontwerpbesluit Verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor bovengenoemd plan. Dit ontwerpbesluit VVGB en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, inclusief bijbehorende stukken, kunnen van 23 maart 2022 tot en met 3 mei 2022 worden ingezien: 1. digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De documenten kunnen worden gevonden via het digitale identificatienummer ‘NL.IMRO.0114.Zaak15890-V502’.2. bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen, uitsluitend op afspraak. ZienswijzeVan 23 maart 2022 tot en met 3 mei 2022 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar burgemeester en wethouders. Wilt u mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 15890-2016. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/producten/zienswijze.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen