Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADMelding voor het uitbreiden van een supermarkt door het verplaatsen van een scheidingswand tussen 2 winkelunits aan Pastoor Jongeriusstraat 21 te Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Pastoor Jongeriusstraat in Klazienaveen, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADMelding voor het uitbreiden van een supermarkt door het verplaatsen van een scheidingswand tussen 2 winkelunits aan Pastoor Jongeriusstraat 21 te Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de volgende melding op grond van het Activiteitenbesluit is ontvan­gen (datum van ontvangst is eerst genoemd):KLAZIENAVEEN 22 maart 2022, Pastoor Jongeriusstraat 21, het uitbreiden van een supermarkt door het verplaatsen van een scheidingswand tussen 2 winkelunits (97649-2022)U kunt geen bezwaar maken tegen deze melding.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel