Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADOntheffing geluidshinder voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de A37 ten behoeve van het plaatsen/vervangen van de vangrail ter hoogte van Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntheffing geluidshinder voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de A37 ten behoeve van het plaatsen/vervangen van de vangrail ter hoogte van Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende ontheffing verleend (de datum van bekendmaking is eerst genoemd):KLAZIENAVEEN 16 augustus 2022, de ontheffing geluidhinder heeft betrekking op werkzaamheden aan de A37 ter hoogte van Klazienaveen (vak N en M) ten behoeve van het plaatsen/vervangen van de vangrail (238272-2022)De ontheffing wordt verleend voor de periode 19 september 2022 tot en met 22 september 2022 tussen 18:00 uur -06:00 uur. BezwaarU kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl/bezwaarInwerkingtreding en voorlopige voorzieningDe ontheffing treedt in werking treedt een dag na haar bekendmaking. Als u bezwaar maakt, geldt de ontheffing nog wel. Wilt u dat de ontheffing tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen