Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Groot Groen Medewerker

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Groot Groen Medewerker in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Groenvoorziening is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Groenvoorziening
Branche Afval en milieu
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2426 – 2426
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Groot Groen Medewerker? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer Anne-Lou Riemersma of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Groot Groen Medewerker Olympia 03-06-2024

Andere vacatures