Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Heftruckchauffeur

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Heftruckchauffeur in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Heftruckchauffeur is beschikbaar per 04-10-2023 tot en met 02-12-2023. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Heftruckchauffeur
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3027 – 3027
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 13
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Heftruckchauffeur? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer 0592 33 14 40 of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Heftruckchauffeur Olympia 04-10-2023

Andere vacatures