Vacature Kinderfysiotherapeut

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Kinderfysiotherapeut in Klazienaveen? Lampe Therapie is dan naar jou op zoek. De vacature van Kinderfysiotherapeut is beschikbaar per 19-09-2023 tot en met 18-11-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelKinderfysiotherapeut
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
FunctieniveauErvaren
Minimaal opleidingsniveauHBO
ContractsoortVast
Salarisindicatie (indien bekend)onbekend – onbekend
Uren p/w24 – 24
Aantal sollicitantenonbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Kinderfysiotherapeut? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Kinderfysiotherapeut Lampe Therapie 19-09-2023

Andere vacatures