Search
Close this search box.

Vacature Medewerker Gastvrije Dienstverlening

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Gastvrije Dienstverlening in Klazienaveen? Tangenborgh is dan naar jou op zoek. De vacature van Catering Medewerker B is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Catering Medewerker B
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Gastvrije Dienstverlening? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Medewerker Gastvrije Dienstverlening Tangenborgh 04-06-2024

Andere vacatures