Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Groen / Hovenier

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Groen / Hovenier in Klazienaveen? Wildlands Adventure Zoo Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Groenvoorziening is beschikbaar per 24-04-2024 tot en met 23-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Groenvoorziening
Branche Sport/Recreatie/Toerisme
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten 14
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Groen / Hovenier? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Medewerker Groen / Hovenier Wildlands Adventure Zoo Emmen 24-04-2024

Andere vacatures