Vacature Operator 3-ploegendienst

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator 3-ploegendienst in Klazienaveen? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Storingsmonteur is beschikbaar per 21-08-2023 tot en met 20-10-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelStoringsmonteur
BrancheUitzend/Detachering/W&S
FunctieniveauErvaren
Minimaal opleidingsniveauMBO
ContractsoortVast
Salarisindicatie (indien bekend)3000 – 3000
Uren p/w40 – 40
Aantal sollicitantenonbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator 3-ploegendienst? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Operator 3-ploegendienst Pro Industry 21-08-2023

Andere vacatures