Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator 5-ploegen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator 5-ploegen in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Heftruckchauffeur is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Heftruckchauffeur
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2426 – 2426
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator 5-ploegen? Je kunt contact opnemen met Dennis Meijer Dennis Meijer op het telefoonnummer Dennis Meijer of per e-mail via dennis.meijer@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Operator 5-ploegen Olympia 03-06-2024

Andere vacatures