Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ploegleider

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ploegleider in Klazienaveen? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Teamleider is beschikbaar per 3-5-2024 tot en met 02-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Teamleider
Branche Techniek, Industrie
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ploegleider? Je kunt contact opnemen met Ruben de Weerd op het telefoonnummer 06 - 81 01 43 08 of per e-mail via r.deweerd@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Ploegleider Eminent Groep 03-05-2024

Andere vacatures