Search
Close this search box.

Vacature Preventieassistente

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Preventieassistente in Klazienaveen? Tandartspraktijk Quadrant is dan naar jou op zoek. De vacature van Preventieassistent is beschikbaar per 09-04-2024 tot en met 08-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Preventieassistent
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 4200
Uren p/w 16 – 32
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Preventieassistente? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Preventieassistente Tandartspraktijk Quadrant 09-04-2024

Andere vacatures