Search
Close this search box.

Vacature Procesoperator

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator in Klazienaveen? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Procesoperator Energiecentrale is beschikbaar per 18-04-2024 tot en met 17-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Procesoperator Energiecentrale
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3900 – 4500
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mark.wubs@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Procesoperator Pro Industry 18-04-2024

Andere vacatures