Search
Close this search box.

Vacature Productie ondersteuner gezocht in de 5-ploegendienst

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productie ondersteuner gezocht in de 5-ploegendienst in Klazienaveen? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Groepsleider Productie is beschikbaar per 24-04-2024 tot en met 23-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Groepsleider Productie
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2590 – 3000
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productie ondersteuner gezocht in de 5-ploegendienst? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mitchel.devries@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Productie ondersteuner gezocht in de 5-ploegendienst Pro Industry 24-04-2024

Andere vacatures