Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productiemedewerker Hardenberg

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker Hardenberg in Klazienaveen? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 25-04-2024 tot en met 24-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2400 – 2900
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker Hardenberg? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via patrick.miedema@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Productiemedewerker Hardenberg Pro Industry 25-04-2024

Andere vacatures