Search
Close this search box.

Vacature Productiemedewerker transportbanden 2-ploegen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker transportbanden 2-ploegen in Klazienaveen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Logistiek is beschikbaar per 22-08-2023 tot en met 20-10-2023. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker Logistiek
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker transportbanden 2-ploegen? Je kunt contact opnemen met Melissa Geertjes en Chantal Meijerink op het telefoonnummer 0591-650500 of per e-mail via Emmen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Productiemedewerker transportbanden 2-ploegen Randstad 22-08-2023

Andere vacatures