Vacature Productiemedewerker Transportbanden

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker Transportbanden in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Logistiek is beschikbaar per 07-09-2023 tot en met 05-11-2023. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelProductiemedewerker Logistiek
BrancheIndustrie
FunctieniveauStarter
Minimaal opleidingsniveauLagere school
ContractsoortTijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend)1906 – 1906
Uren p/w40 – 40
Aantal sollicitanten6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker Transportbanden? Je kunt contact opnemen met Ranil Briek op het telefoonnummer 0591 65 92 11 of per e-mail via r.briek@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Productiemedewerker Transportbanden Olympia 07-09-2023

Andere vacatures