Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider GWW

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider GWW in Klazienaveen? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Gww is beschikbaar per 18-04-2024 tot en met 17-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Gww
Branche Energie/Gas/Water, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 9999
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 8
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider GWW? Je kunt contact opnemen met Jasper Fokker op het telefoonnummer 06 - 48 81 88 09 of per e-mail via j.fokker@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Projectleider GWW Eminent Groep 18-04-2024

Andere vacatures