Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Senior Quality Assurance Officer

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Senior Quality Assurance Officer in Klazienaveen? Teijin Aramid is dan naar jou op zoek. De vacature van Project Management Officer is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Project Management Officer
Branche Chemie/Petrochemie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4500 – 6500
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Senior Quality Assurance Officer? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Senior Quality Assurance Officer Teijin Aramid 30-05-2024

Andere vacatures