Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Klazienaveen? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige is beschikbaar per 18-04-2024 tot en met 17-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3418 – 5318
Uren p/w 16 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via britt.vandenberg@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Maandag 18-04-2024

Andere vacatures