Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Verkeer | Weg

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. STAATSCOURANTBesluit toewijzing individuele gehandicaptenparkeerplaats Melde 73 te Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Verkeer | Weg verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTBesluit toewijzing individuele gehandicaptenparkeerplaats Melde 73 te Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

door plaatsing van bord E6 van bijlage I van het reglement verkeersregels en verkeerstekens, met onderbord, vermeldend het kenteken van het motorvoertuig 27-PJG-5, een parkeerplaats te reserveren op de plaats zoals op de, van dit besluit deel uitmakende, tekening is aangegeven. De aanleg zal plaatsvinden door of vanwege de afdeling Dorpen en Wijken. Burgemeester en wethouders van Emmen, namens dezen, Teamleider Vergunningen, Toezicht en Handhaving W.Klement Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan degene wiens belang rechtstreeks bij een besluit is betrokken daartegen binnen zes weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt, een bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen