Search
Close this search box.

Vacature Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen)

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen) in Klazienaveen? Werfum is dan naar jou op zoek. De vacature van Timmerman is beschikbaar per 29-04-2024 tot en met 27-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Timmerman
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3035 – 3750
Uren p/w 32 – 38
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen)? Je kunt contact opnemen met Chiel Huisjes op het telefoonnummer 651772648 of per e-mail via chiel.huisjes@werfum.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen) Werfum 29-04-2024

Andere vacatures