Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag evenementenvergunning

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. Toestemming voor de Triathlon Klazienaveen op 12, 13 en 14 juli 2024 aan Bellstraat (t.h.v. de sluis/Koriander) te Emmen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een evenementenvergunning verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Toestemming voor de Triathlon Klazienaveen op 12, 13 en 14 juli 2024 aan Bellstraat (t.h.v. de sluis/Koriander) te Emmen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De burgemeester heeft evenementenvergunning verleend (de datum van bekendmaking is eerst genoemd): EMMEN 19 maart 2024, Bellstraat (t.h.v. de sluis/Koriander), Triathlon Klazienaveen op 12, 13 en 14 juli 2024 (16660-2024) Bezwaar U kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester van Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl/bezwaar Inwerkingtreding en voorlopige voorziening De vergunning treedt in werking treedt een dag na haar bekendmaking. Wilt u dat de vergunning tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen