Vacature Veldwerker Milieutechnisch Bodemonderzoek Goed

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Veldwerker Milieutechnisch Bodemonderzoek Goed in Klazienaveen? Sigma Bouw & Milieu is dan naar jou op zoek. De vacature van Veldmedewerker Bodem is beschikbaar per 02-10-2023 tot en met 01-12-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelVeldmedewerker Bodem
BrancheBouw/Installatie
FunctieniveauErvaren
Minimaal opleidingsniveauMBO
ContractsoortVast
Salarisindicatie (indien bekend)onbekend – onbekend
Uren p/w1 – 40
Aantal sollicitanten7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Veldwerker Milieutechnisch Bodemonderzoek Goed? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Veldwerker Milieutechnisch Bodemonderzoek Goed Sigma Bouw & Milieu 02-10-2023

Andere vacatures