Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verlengde Oosterdiep OZ 163 7884 RH Barger-Compascuum te koop

  1. Woonplaats te koop
  2. Verlengde Oosterdiep OZ 163 7884 RH Barger-Compascuum

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen natuurlijk ook woningen en appartementen in Klazienaveen die te koop worden aangeboden.

De koopwoning op Verlengde Oosterdiep OZ 163 7884 RH Barger-Compascuum wordt te koop aangeboden voor een vraagprijs van € 419.000 k.k.. Met een woonoppervlakte van 156 m² is dit een prachtige woning op een gunstige locatie ten opzichte van winkels en andere faciliteiten in Klazienaveen.

Informatie over Verlengde Oosterdiep OZ 163

AdresVerlengde Oosterdiep OZ 163 7884 RH Barger-Compascuum
Vraagprijs€ 419.000 k.k.
Aantal kamers5
Woonoppervlakte156 m²
Datum aangeboden01-02-2024
Betrokken makelaarUni Makelaardij
Actuele statusBeschikbaar

Is Verlengde Oosterdiep OZ 163 jouw nieuwe droomwoning? Bekijk de foto van het koophuis in Klazienaveen hierboven en check de informatie op deze pagina.

Heb je interesse of wil je zelfs al een bod uitbrengen op de woning? Neem dan contact op met de makelaar voor vervolgstappen. Met hen is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen of verdere informatie te ontvangen. Wacht niet te lang, want koopwoningen in Klazienaveen worden over het algemeen snel verkocht. 

In Klazienaveen hebben we een aantal goede makelaars zitten, bekijk ze op onze makelaar pagina.

Deel dit artikel