Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Verzorgende Begeleider NAH

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Verzorgende Begeleider NAH in Klazienaveen? s Heeren Loo Zorggroep is dan naar jou op zoek. De vacature van Begeleider is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Begeleider
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2393 – 3360
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Verzorgende Begeleider NAH? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Verzorgende Begeleider NAH ’s Heeren Loo Zorggroep 13-06-2024

Andere vacatures