Vacature Warehouse/Logistiek medewerker

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Warehouse/Logistiek medewerker in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Logistiek is beschikbaar per 28-09-2023 tot en met 26-11-2023. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelProductiemedewerker Logistiek
BrancheIndustrie
FunctieniveauStarter
Minimaal opleidingsniveauMBO
ContractsoortTijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend)3027 – 3027
Uren p/w40 – 40
Aantal sollicitanten4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Warehouse/Logistiek medewerker? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer 0591 65 92 11 of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Warehouse/Logistiek medewerker Olympia 28-09-2023

Andere vacatures