Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Commercieel Medewerker Binnendienst in Klazienaveen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Medewerker Binnendienst
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst? Je kunt contact opnemen met Gerrit Hogeveen Gerrit Hogeveen op het telefoonnummer 06 - 12 43 55 83 of per e-mail via gerrit.hogeveen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Randstad 28-05-2024

Andere vacatures