Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Facilitaire Dienstverlening

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Facilitaire Dienstverlening in Klazienaveen? EMCO-Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Technische Dienst is beschikbaar per 21-04-2024 tot en met 20-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Technische Dienst
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 35
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Facilitaire Dienstverlening? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Facilitaire Dienstverlening EMCO-Groep 21-04-2024

Andere vacatures