Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Intercedent / Accountmanager Emmen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Intercedent / Accountmanager Emmen in Klazienaveen? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager Intercedent is beschikbaar per 11-06-2024 tot en met 10-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager Intercedent
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2700 – 5100
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Intercedent / Accountmanager Emmen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via info@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Intercedent / Accountmanager Emmen Pro Industry 11-06-2024

Andere vacatures