Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADMelding voor het veranderen van een akkerbouwbedrijf door het plaatsen van een werktuigenberging, het vervangen van een dieselolietank en een aantal overige veranderingen aan Verlengde Scheperweg 1 te Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Verlengde Scheperweg in Klazienaveen, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADMelding voor het veranderen van een akkerbouwbedrijf door het plaatsen van een werktuigenberging, het vervangen van een dieselolietank en een aantal overige veranderingen aan Verlengde Scheperweg 1 te Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de volgende melding op grond van het Activiteitenbesluit is ontvan­gen (datum van ontvangst is eerst genoemd):17 april 2023, Verlengde Scheperweg 1, het veranderen van een akkerbouwbedrijf door het plaatsen van een werktuigenberging, het vervangen van een dieselolietank en een aantal overige veranderingen (126431-2023)U kunt geen bezwaar maken tegen deze melding.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen