Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan Klazienaveen, Kruiwerk (woningbouw)

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan Klazienaveen, Kruiwerk (woningbouw)

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Van 31 mei 2023 tot en met 11 juli 2023 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Klazienaveen, Kruiwerk (woningbouw) (identificatienummer NL.IMRO.0114.2021056-B501) met bijbehorende stukken bekijken. U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken kunt u eveneens inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. Wij vragen u hiervoor een afspraak te maken. Ontwerpbestemmingsplan Klazienaveen, Kruiwerk (woningbouw)Het te ontwikkelen plangebied voor woningbouw ligt aan de zuidkant van Klazienaveen. Het wordt globaal begrensd door grasland/tuin, behorende bij het perceel Dordsedijk 51 in Klazienaveen, in het westen, volkstuinencomplex in het noorden, woonbuurt Plecht in het oosten en bosgebied in het zuiden.Het voornemen is om in het plangebied 16 woningen te ontwikkelen. Het plan bestaat uit 12 woningen van 1 bouwlaag met kap. En 4 woningen die als 1 laag plat en ook als 1 laag plat met een dakopbouw uitgevoerd mogen worden.De 16 nieuwe woningen vormen een nieuwe woonbuurt, die als 1 geheel in de openbare groene omgeving is ingepast. Deze buurt Kruiwerk heeft een vergelijkbare opzet als de naastgelegen buurten Plecht en Kiel.ZienswijzeGedurende de inzageperiode kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze opsturen naar de gemeenteraad. Wilt u mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 380470-2021 behorend bij het ontwerpbestemmingsplan. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen