Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen klazienaveen
  2. GEMEENTEBLADVerlengde beslistermijn voor het herbouwen van een bedrijfspand aan Energiestraat 4 A te Klazienaveen

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Klazienaveen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Klazienaveen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Emmen op het adres Energiestraat in Klazienaveen, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerlengde beslistermijn voor het herbouwen van een bedrijfspand aan Energiestraat 4 A te Klazienaveen

Er is door Emmen hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beslistermijn met vier weken (van 27 maart 2024 tot 24 april 2024) verlengd van de volgende aanvragen voor omgevingsvergunningen (de datum van ontvangst van de aanvraag is eerst genoemd): KLAZIENAVEEN 30 december 2023, Energiestraat 4 A, het herbouwen van een bedrijfspand (387292-2023) U kunt geen bezwaar maken tegen de verlenging van de beslistermijn.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Klazienaveen