Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Gordijnservice medewerker

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Gordijnservice medewerker in Klazienaveen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Gordijnservice medewerker? Je kunt contact opnemen met Josien Deuten & Inge de Haan Josien Deuten & Inge de Haan op het telefoonnummer 0524-298000 of per e-mail via markthardenberg@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Gordijnservice medewerker Randstad 28-05-2024

Andere vacatures