Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior Projectleider Elektrotechniek

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Projectleider Elektrotechniek in Klazienaveen? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Elektrotechniek is beschikbaar per 16-5-2024 tot en met 15-7-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Elektrotechniek
Branche Techniek, Elektronica
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Projectleider Elektrotechniek? Je kunt contact opnemen met Sophie Ruiter op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via s.ruiter@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Junior Projectleider Elektrotechniek Eminent Groep 16-05-2024

Andere vacatures